QUI SOM PUBLICACIONS BLOC
ANIMACIONS IL·LUSTRACIONS
CAT  CAS  ENG    Ramona Produccions som una petita productora que es dedica a la creació i el disseny de materials didàctics. Creem i ideem projectes propis, així com per encàrrec, i ens hi impliquem amb passió, rigor, sense pressa i amb molta il·lusió.

    Ens agrada la pedagogia, l’aprenentatge lúdic, la creativitat, el treball en equip, la comunicació, tenir cura dels detalls, l’experimentació, l’enginy, la feina ben feta i el bon humor.


Joan

Antoja i Mas


Anna Maria

 Matas i Ros

Llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Barcelona

Il·lustrador infantil
Diplomada en Magisteri

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona

jantoja@xtec.catDissenyadors de materials didàcticsamatas3@xtec.cat
679 88 46 42630 71 71 31

Sóc Llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Barcelona i compagino la meva tasca docent amb la d’il.lustrador, autor i dissenyador de llibres i materials didàctics, elaborant projectes per diferents editorials i pel Departament d‘Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Actualment treballo a l’Institut Olivar Gran de Figueres.


Sóc Diplomada en Magisteri i Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona. He participat en l’elaboració de llibres i contes, materials curriculars d’educació infantil i sóc coautora de projectes TIC de la Generalitat de Catalunya. He fet de mestra en diferents escoles gironines i, actualment, estic a l’escola de Llers fent educació infantil.


Què fem

Han confiat en nosaltres...
                                                                  
                  
                  
                    


             ^^^