QUI SOM PUBLICACIONS IL·LUSTRACIONS
CAT  ESP
WEBEDITORIALALTRES

Col·lecció

"Bojos per l'esport"


"Locos por el deporte"

Amb la col·lecció “Bojos per l’esport” descobriràs el món dels esports, les seves característiques més curioses, els esportistes que han destacat més...i moltes altres coses!

Aquesta col·lecció pretén donar resposta a un munt de preguntes relacionades amb la pràctica d'aquest esport i els beneficis que té per a la nostra salut i per tenir cura del nostre cos.

Coneix els esports d'una manera divertida i descobreix tot i més sobre totes les pràctiques esportives!

Data de publicació: 2021Guia de lectura (castellà)Guia de lectura (castellà)


Col·lecció


"M'endevines?"


La col·lecció “M’endevines?” són reculls d’endevinalles que pretenen, d’una manera divertida i engrescadora, que l’infant aprengui vocabulari, frases fetes, refranys… tot estimulant l’atenció, la memòria i el raonament i potenciant la lectura.

La mona Ramona és el personatge que orienta els infants i els ajuda a resoldre les endevinalles per mitjà d’originals i enginyoses pistes que també tenen un valuós contingut pedagògic.


Data publicació: 2008-2019Bestial!


Aquest llibre reuneix refranys i frases fetes a partir del món dels animals per a tota la família, i especialment per als petits de casa. Però també faules, rondalles, poemes, llegendes i tradicions, no sempre prou coneguts, i un munt d’activitats lingüístiques enginyoses i estimulants de gran valor pedagògic.

Es tracta, d’una forma didàctica, entretinguda i molt visual, de fomentar l’ús d’aquests textos relacionats amb la cultura popular i d’enriquir el vocabulari dels lectors, tant els joves com els adults.

Data publicació: 2018Col·lecció

"Mundeta, la bruixa de Llers"


Mundeta, la bruixa de Llers, és una col·lecció de llibres il·lustrats adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys que pretén promocionar territori i cultura popular de forma divertida i entretinguda. També pretén potenciar valors com l’ecologisme i la creativitat així com recuperar el món de les frases fetes, de manera didàctica i constructiva, per fomentar-ne l’ús tot enriquint la pròpia llengua.Data publicació: 2014-2015Col·lecció

"Menja'ns"

Aquesta col·lecció us acostarà a les fruites i verdures. Aprendreu com es cultiven, quines són les seves propietats, quines curiositats amaguen i, sobretot, com és de sa menjar-ne! Ara bé, tot i que és molt important fer-ho, també ho és consumir productes de proximitat i en la temporada adequada. Així us assegurareu que les fruites i verdures són més fresques i saludables. També trobareu unes receptes ben originals perquè us ho passeu d’allò més bé cuinant, i altres experiències i sorpreses...

Data publicació: 2014
^^^

Col·lecció

"Territori Verd"

Territori Verd és una col·lecció de llibres il·lustrats, amb     fotografies i dibuixos, adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys, que pretén, a més de captivar-los amb històries emocionants i divertides, sensibilitzar-los de manera constructiva i didàctica vers el respecte per la natura i el medi ambient. Cada llibre consta de:

-Un conte il·lustrat que es desenvolupa en un indret diferent d'arreu del món i els protagonistes són els animals que hi viuen.

 -Un apartat més didàctic que inclou fotografies i continguts dels animals que hi apareixen i del lloc on succeix la història.

-Un apartat de "Curiositats" dedicat a la temàtica mediambiental que tracta cada llibre, amb informació i dades interessants que de ben segur satisfaran la curiositat dels lectors.

Data publicació: 2011-2013"El tresor de l'avi Bernat"

En Max és un nen de 9 anys amb molta imaginació. El seu avi Bernat és un arquèoleg intrèpid que ha viscut moltes aventures arreu del món. Un dia rep una carta que el posa en alerta: un tresor que ell mateix va amagar fa anys està en perill. L’avi Bernat demanarà a en Max que l’ajudi en aquesta aventura plena de sorpreses.

Text: Joan Oriol
Il·lustracions i disseny de la coberta:
 Joan Antoja

Data publicació: 2015Projecte  "Pessic"Llibres de text i materials curriculars
Departament d’edicions educatives del Grup Promotor Santillana.
Participació en l’elaboració del projecte

Curs escolar: 2007-08

^^^
Llibre GegantContes tradicionals

Il.lustradors:   Joan Antoja, Marta Perramón i Cristina Picazo.


Edició: Abril 2005


Cuaderno de
VacacionesCUADERNOS DE VACACIONES
3, 4 i 5 anys

1ª Edició: Juny 2003
Reedició: 2004, 2005, 2006 i 2007 
Disseny didàctic i textos: Joan Antoja, Yolanda Lacort i Laura Pérez


Vacances amb en
DUBIQuadern de vacances
1ª Edició: Juny 2002
Reedició: 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 i 2008 
Il·lustracions i disseny: Joan Antoja

^^^

EDITORIALWEBALTRES

"M'endevines?"


Recull d'endevinalles agrupades en quatre nivells de dificultat. S'ha de resoldre l'endevinalla i escriure'n la solució. Es poden llegir, escoltar i imprimir. 
Edu365.cat
Generalitat de Catalunya / Departament d’Educació / Direcció General d’Innovació.
Idea, guió, il·lustracions, interactius i disseny: Joan Antoja i Anna M. Matas.

ENLLAÇ WEB

Data publicació: 2006"Poesi@.com"


Conjunt d´activitats multimèdia que giren entorn la poesia i tenen els següents propòsits:
Descobrir i apreciar el món de la poesia.
Fomentar i estimular el plaer per la lectura. Donar a conèixer nou vocabulari i enriquir la pròpia llengua. Potenciar l´aprenentatge de recitar poemes i la capacitat d´expressió en general.
El recull de poemes és fruit d´una acurada selecció i es presenten en un entorn atractiu i estimulant. Hi ha quatre blocs de 10 poemes.
Idea, guió, il·lustracions, interactius i disseny: Joan Antoja

ENLLAÇ WEB

Data publicació: 2004"Contes SPC"

Web de contes infantils i activitats didàctiques interactives
Es presenten amb Sistemes Augmentatius i Alternatius de la Comunicació (SAAC) que potencien d'una manera lúdica i motivadora la comunicació en els alumnes tenint en compte les seves limitacions
Edu365.cat
Generalitat de Catalunya / Departament d’Educació / Direcció General d’Innovació
Joan Antoja  i  Óscar Morales

ENLLAÇ WEB

Data publicació: 2002

^^^
EDITORIALALTRESWEB

LOGOS

                               
  
                                             

                            
                                       


CALENDARI ESCOLAR
      PLA EDUCATIU D'ENTORN

Pràctic calendari d’aula que permeti escriure-hi, dibuixar-hi, enganxar-hi adhesius i fer d’agenda en funció de les necessitats i gustos dels usuaris. A més de constar-hi les festes assenyalades catalanes, també hi trobareu els festius del calendari escolar, les llunes, els canvis d’estació, els canvis d’hora, etc. Per altra banda, també inclou diferents apartats didàctics, on s’hi barreja joc i aprenentatge per tal d’oferir un material estimulant i engrescador amb un valuós contingut pedagògic.

Cursos publicats; 20016/2017; 2017/2018; 2017/2019; 2019/2020; 2020/2021; 2021/2022

CURSOS ANTERIORSCALENDARI MENSUALCALENDARI ANUAL

MOTS  ENTREMALIATS

Secció d’entreteniments a partir d’activitats lingüístiques com:

-Encreuats 

-Jeroglífics

-Dites il·lustrades

-Anagrames

-Etc.

i altres reptes on es feineja amb lletres i paraules de forma divertida i estimulant.

El pal de paller de la proposta és la cultura popular, el territori i l’actualitat de la comarca.

Publicades al Butlletí Municipal de l’ajuntament de Figueres i a la revista municipal Lertio de Llers.CÒMIC

                   

                   
^^^
Nota legal contador de visitas